Home » Procedura Embrioni Donati
In multe tari din vestul Europei, inclusiv in Grecia, copiilor rezultati din fertilizarea cu embrioni donati le este permis, ca dupa majorat, sa aiba acces la toate datele, inclusiv la identitatea donatorilor.
Odata stabilita indicatia de fertilizare cu embrioni donati, in situatiile mentionate in pagina despre cauze, se trece la pasul urmator, care este fertilizarea dintre sperma donatorului si ovocitul donatoarei, cu caracteristicile determinate in urma analizei partenerilor ce vor deveni parinti.
Donarea de embrioni este permisa in Grecia si atent legiferata, cu reguli clare, ce nu lasa loc de interpretari.
Poti alege un donator anonim sau un donator prezent dintr-o baza de date, de unde poti comanda material genetic cat mai asemanator caracteristilor tale si ale partenerului tau, sau dupa alte preferinte.
Banca de material genetic a clinicii partenere Medimall poate fi accesata aici.
Potrivit legii grecesti, donatorii de sperma si de ovocite trebuie sa aiba intre 18 si 33 de ani, iar selectia lor este facuta dupa un screening medical strict. Mai jos iti explicam care sunt testele la care sunt supusi donatorii.
Atentie! Varsta maxima a femeii care primeste embrionul este de 54 de ani.
sursa: medimall.gr
Receptorii participa la un screening preliminar, incluzand o analiza a dosarului medical – mai ales sub aspect ginecologic, si o ecografie transvaginala. Toate acestea pot fi facute in clinicile colaboratoare, cu ginecologul – medic curant, din Romania.
Tot acum, persoanele care au optat pentru FIV isi pot alege materialul genetic – ovocite/sperma – din banca donatorilor, disponibila la Medimall, pe care o poti accesa aici. Poti face selectia pe baza fotografiilor disponibile ale donatorilor.
Inainte de procedura, exista un parcurs medicamentos pentru pregatirea endometrului pentru embriotransfer. De regula, acesta incepe cu doua saptamani inainte de procedura.
Nu ezita sa ne pui intrebari! Iti vom raspunde in cel mai scurt timp!